s

Elizabeth Mews Wins at Don’t Move, Improve!

dont move improve, transformation prize, peter dann, trewhela williams, minimalist livingWe are very pleased to announce that the ground-floor renovation of a mews house we worked on is a Transformations Prize Winner at the Don’t Move, Improve! awards 2023.

The project was also on the shortlist for the AJ Retrofit Awards and featured in magazines Dezeen and Wallpaper. #TrewhelaWilliams architects transformed a ‘dark and insular’ interior to a pared-back, open-plan living area, with joinery influenced by American sculpture-artist Donald Judd.

Peter Dann Ltd. designed steel frames to allow the internal cross walls to be removed at ground floor level opening up the internal space, as well as a moment frame at the rear of the property to support the large, glazed pivot door leading to the courtyard. A new floor was also installed within the original garage area and timber and steel elements designed to allow the construction of the bespoke floating bench in the courtyard and the striking timber louvre to the front of the property.

Congratulations to fellow winners and everyone who made the shortlist.